Arkisto - ajankohtainen

Sivistystoimenjohtajan virka

Haku aika 16.01.2018-16.02.2018 klo 12.00 mennessä

Soinin kunta hakee sivistysjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Sivistystoimenjohtajalla on vastuullaan monipuolinen ja antoisa tehtäväkenttä kunnan hallinnon ytimessä. Toimialaan kuuluvat perusopetus, varhaiskasvatus sekä liikunta-, nuoriso-, kulttuuri- ja kirjastotoimet. Viran tehtävistä noin 40 % on koko kunnan henkilöstöasioiden ja työsuojelupäällikön hoitoon kuuluvia tehtäviä.

Sivistystoimenjohtaja vastaa sivistyslautakunnan toimialueeseen kuuluvien asioiden johtamisesta, valmistelusta ja toimeenpanosta. Lisäksi hän on kunnan johtoryhmän jäsen ja osallistuu aktiivisesti kunnan kehittämiseen.

Sivistystoimenjohtajalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja Opetushallituksen perusteiden mukaan suoritettua opetushallinnon tutkintoa. Lisäksi eduksi luetaan henkilöstöhallinnon osaaminen, kunnallishallinnon ja -talouden tuntemus, riittävä toimialan tuntemus sekä kokemus johtamistehtävistä.

Virka täytetään heti kun mahdollista tai sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja: Kunnanjohtaja Juha Viitasaari, puh. 040-8280648 tai juha.viitasaari@soini.fi

HAE TYÖPAIKKAA


Soinin kunta

Y-tunnus 0182637-3 | Multiantie 27 A 63800 Soini | Puhelin: 044 550 2375 | soinin.kunta@soini.fi | etunimi.sukunimi@soini.fi


Soinin Vaakuna